Uloženka.cz - nová možnost dopravy na eshopu, cena jen 59,- Kč

©

„Uloženka poskytuje profesionální dopravní a logistické služby pro internetové obchody. Společnost vlastní unikátní síť podacích a výdejních poboček v rámci České a Slovenské republiky.“ Tolik reklamní slogan na webu Uloženka.cz... A protože i my se snažíme našim zákazníkům nabízet ty nejlepší služby v profesionální kvalitě, nově jsme pro vás na našem eshopu zavedli možnost dopravy zásilek přes Uloženku, a to navíc za nejnižší možnou cenu 59 Kč.


Uloženka.czNejprve si tedy můžete vybrat na eshopu ze široké nabídky kvalitiních světoznámých a časem prověřených publikací průvodců Lonely Planet, jak v původní anglické verzi, tak samozřejmě hlavně z české edice.

Momentálně je v nabídce kolem 197 titulů průvodce v angličtině a více jak 90 publikací průvodce z české edice Lonely Planet. Takže je určitě z čeho vybírat, snít a plánovat další cesty. V nabídce jsou také mapy měst a plánovací mapy a obrazové publikace, včetně těch pro děti.

Vybírejte, nakupujte - lákavých destinací je po celém světe mnoho a stále je co objevovat. Při dokončování objednávky si pak můžete vybrat již z pěti druhů dopravy, podle toho, který vám vyhovuje nejvíce.

Uloženka eshop

K dosavadním dvěma oveřeným způsobům dopravy při nákupu na našem eshopu - přes Českou poštu (balík do ruky) a DPD - jsme nově přidali i velice oblíbenou možnost, a to dopravu právě přes Uloženku. 

Pobočky Uloženka.cz

Výhody jsou, stručně řečeno, minimálně tři: 

  • vyberete si tu pro vás nejvýhodnější pobočku Uloženky, blízko bydliště, zaměstnání anebo tam, kam to máte nejblíž
  • zaplatíte přímo na eshopu přes platební bránu PayU a zboží si v klidu a podle instrukcí vyzvednete na dané pobočce, kdy se vám to bude hodit
  • A HLAVNĚ:  přeprava přes Uloženku je na našem eshopu nejlevnějším způsobem dopravy, dělá to jen 59,-Kč (v případě nákupu na 1.000,-Kč zdarma)
Sledování zásilek

Navíc svou zásilku můžete sledovat Budete přesně vědět, kde se zrovna nachází a kdy se k vám dostane. Podle nás už není proč váhat. Nejlepší eshop pro nákup průvodů Lonely Planet je prostě ten náš :-)

Snažíme se, aby naši zákazníci byli se službami eshopu co nejvíce spokojeni, aby se k nám při nákupech průvodců vraceli a abychom se stali tou nejlevnější cestovní kanceláří! Takže neváhejte, vybírejte a hlavně užite si všechny vaše cesty, ať už vás zavedou kamkoliv...

JE ČAS VYRAZIT NA CESTU!

Napsal:

Předchozí článek

Nechte to doma - co byste si nikdy neměli brát s sebou na cestu

Další článek

Průvodce pro Oktoberfest